Bruggenteam

Tjibbe Winkler

Tjibbe Winkler

Projectleider Floriade bruggen en programmamanager Bruggencampus

In Flevoland moeten ruim 2000 bruggen vervangen worden voor 2040. In de praktijk werken wij aan een aantal Floriade bruggen, en ontwikkelen kennis en ervaring met nieuwe methodes die de basis kunnen vormen voor de vervangingsopgave.

 Joost Bergers

Joost Bergers

Projectleider Bruggencampus

Met de Bruggencampus Flevoland-Floriade wil de provincie kennis en innovatie in Flevoland in de praktijk toepassen en uitdragen. Dat doen we door bruggen te bouwen en opdrachtgevers, opdrachtnemers, kennisinstellingen en sectorpartijen aan elkaar te verbinden.

Josse Reinsma

Josse Reinsma

Projectleider programmering

Voor de Bruggencampus houd ik mij bezig met het opzetten en organiseren van activiteiten, bijeenkomsten en programma’s waarmee we onze impact kunnen vergroten. Ook benieuwd hoe u impact kunt maken of vergroten? We helpen u graag op weg.

Pauline Beumer

Pauline Beumer

Communicatieadviseur

Samen met partners de Bruggencampus op de kaart zetten in Flevoland! Laten zien en horen dat circulaire bruggenbouw en actieve kennisdeling dé oplossing zijn voor de vervangingsopgave en het verlagen van faalkosten in de bruggenbouw. Dat is onze communicatie uitdaging, helpt u ook mee?

 Désirée Voorn-Neef

Désirée Voorn-Neef

Programmasecretaresse

Circulaire bruggenbouw; beter voor onze omgeving en kostenbesparend , zo mooi om hier samen met het Bruggenteam voor te gaan. Met veel plezier verzorg ik de secretariële ondersteuning voor dit fijne team.

Heeft u vragen?

Wilt u mee innoveren?

Neem contact met ons op via:

Contactformulier